PSRM

15 iulie 2019

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Austria

Astăzi, 15 iulie, Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Austria în Republica Moldova, Christine Freilinger.

În cadrul întrevederii au fost discutate diverse aspecte ale cooperării bilaterale, inclusiv la nivel de parlament. Zinaida Greceanîi a mulțumit pentru suportul constant și plenar al Austriei pentru Republica Moldova.

Vorbind despre situația politică actuală din Republica Moldova, spicherul a subliniat că guvernarea de coaliție promovează o politică externă echilibrată și va îndeplini angajamentele asumate în fața partenerilor externi. În context, Zinaida Greceanîi a reiterat deschiderea majorității parlamentare pentru susținerea proiectelor agreate cu Fondul Monetar Internațional.

Șeful Legislativului a declarat că autoritățile vor acorda o atenție deosebită politicilor sociale, iar pentru aceasta sunt determinate să asigure stabilitate politică, economică, fiscală și atragerea investițiilor în țară.

Ambasadoarea Austriei a salutat poziția promovată de președintele Parlamentului și a optat pentru continuarea bunei cooperări, inclusiv pe dimensiunea parlamentară între cele două țări.


 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă