PSRM

26 ianuarie 2019

Zinaida Greceanîi a avut întrevederi cu alegătorii din satele Medveja, Larga și Grimăncăuți din raionul Briceni

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, pe 26 ianuarie, a avut întrevederi cu alegătorii din satele Medveja, Larga și Grimăncăuți din raionul Briceni.

“Am discutat în încăperi și chiar în stradă, pretutindeni oamenii merg spre întîmpinare, povestesc despre problemele apăsătoare, pun întrebări.

Pentru majoritatea oamenilor problemele sunt aceleași: salarii și pensii mici, lipsa locurilor de muncă, medicamente costisitoare, accesul incoplet la asistență medicală”, a scris Zinaida Greceanîi pe rețelele de socializare.

Zinaida Greceanîi a vorbit despre platforma sa electorală, ca candidat la funcția de deputat în Parlamentul RM, pe circumscripția uninominală, Briceni, despre acele inițiative, care împreună cu echipa PSRM, intenționează să le pună în aplicare în circumscripția sa.

„În special, vom obține deschiderea deplină a pieței Federației Ruse pentru producătorii agricoli. Noi vom finaliza conectarea tuturor localităților din raioanele Briceni și Ocnița la rețeaua de aprovizionare cu gaze. Noi vom obține reducerea tarifelor la gaze pentru consumatori.

Noi nu vom permite să fie închis nici un spital sau policlinică în raioanele Briceni și Ocnița. În decurs de 4 ani, noi vom implementa sistemul gratuit de ocrotire a sănătății de stat.

Împreună vom face față tuturor problemelor”, a scris Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă