PSRM

26 iunie 2019

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu reprezentanții misiunii FMI

Avem nevoie de reforme care să aducă beneficii oamenilor și țării, iar Parlamentul Republicii Moldova va susține inițiativele Guvernului care vor duce la reluare programului cu Fondul Monetar Internațional, a declarat Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi la întrevederea cu Ruben Atoyan, șeful Misiunii FMI și  Volodymyr Tulin, reprezentant permanent FMI în Republica Moldova.

Părțile au discutat despre nevoia extinderii programului cu FMI și măsurile care se impun pentru aceasta. Totodată, președintele Parlamentului a subliniat că trebuie dezvoltate programele sociale, iar la elaborarea bugetului trebuie în primul rînd să se ia în calcul sursele de finanțare interne. Totodată, Zinaida Greceanîi a subliniat importanța destinației fondurilor externe, care trebuie alocate pentru dezvoltarea țării.

La întrevedere au participat vicepreședinții Parlamentului Ion Ceban, Alexandru Slusari și Monica Babuc, precum și președintele comisiei economie, buget și finanțe, Igor Munteanu, președintele comisiei de control al finanțelor publice, Vladimir Golovatiuc, și vicepreședintele fracțiunii PAS, blocul ACUM, Igor Grosu.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă