PSRM

11 martie 2020

Zinaida Greceanîi: Toate sondajele demonstrează că Ștefan Gațcan are cele mai mari șanse de a cîștiga

Partidul Socialiștilor a făcut totalurile campaniei electorale a candidatului Ștefan Gațcan pentru funcția de deputat în Parlamentul RM din partea Partidului Socialiștilor, în circumscripția Nr. 38, Hîncești.

Președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi, a menționat în timpul briefingului din 11 martie că este mîndră că merge în alegeri cu o „persoană notorie din domeniul medicinii care a desfășurat o campanie electorală corectă, pozitivă, promovînd programul electoral, fără să atace adversarii”.

Zinaida Greceanîi a anunțat că în aproximativ 4 săptămîni, candidatul împreună cu echipa PSRM au organizat peste 100 de întrevederi cu cetățenii, au discutat cu 30 de mii de alegători din toate cele 25 de localități ale circumscripției.

Președintele PSRM a menționat că locuitorii din Hîncești s-au arătat interesați de programul „Sănătatea națiunii”, cu care Ștefan Gațcan a participat la această campanie.

„În cadrul mai multor întîlniri, cetățenii au spus că mandatul acestui deputat contează numai dacă este vorba de Ștefan Gațcan, care este susținut de cea mai mare fracțiune parlamentară a PSRM și care se bucură de sprijinul guvernării”, a spus Zinaida Greceanîi.

Ea a menționat că spre deosebire de concurenții de dreapta care au atacat constant, candidatul PSRM a mers în campania electorală exclusiv cu promisiuni pozitive, cu proiecte concrete în interesul cetățenilor și al raionului Hîncești.

“Toate rezultatele sondajelor de opinie publică demonstrează că Ștefan Gațcan are cele mai mari șanse de a cîștiga alegerile. Chiar și adversarii noștri politici recunosc acest lucru”, a subliniat președintele PSRM.

Zinaida Greceanîi a mulțumit întregii echipe PSRM care a lucrat zilnic în această campanie electorală în circumscripția Nr. 38 pentru a asigura victoria candidatului PSRM la alegeri și a îndemnat toți locuitorii din cele 25 de localități din circumscripția Hîncești, ca duminică, 15 martie, să vină la secțiile de votare și să-și dea votul pentru candidatul Partidului Socialiștilor, domnul Ștefan Gațcan.

Deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, a menționat că Ștefan Gațcan „provine dintr-o familie cu nouă copii din satul Ciuciuleni. Și-a făcut o carieră de succes datorită muncii depuse și este un om care a ajutat peste 50 de mii de copii să vină pe lume și a salvat multe vieți.

Candidatul PSRM, Stefan Gațcan, a confirmat că va lucra în Parlament în beneficiul sănătății cetățenilor.

„În Parlament, vom putea să promovăm un pachet de legi care să ne permită îmbunătățirea sistemului de asistență medicală existent. Vom consolida serviciile de sănătate din raion”, a declarat candidatul PSRM, Ștefan Gațcan.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă