PSRM

24 aprilie 2021

Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu delegația Federației Ruse

Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu deputatul Dumei de Stat a Rusiei Viktor Seliverstov și șeful interimar al Aparatului Comitetului pe problemele CSI, integrare eurasiatică și relațiile cu compatrioții Anatoli Sereda. La negocieri au fost prezenți și Ambasadorul Federației Ruse în țara noastră Oleg Vasnețov precum și primul secretar al Ambasadei Tatiana Psariova.

Zinaida Greceanîi a exprimat sincere cuvinte de mulțumire pentru decizia autorităților Federației Ruse de a oferi Republicii Moldova un lot de 182 de mii de doze de vaccin anticoronavirus, cu titlu de asistență umanitară.

Oficialii au trecut în revistă situația politică, social-economică și pandemică din Republica Moldova, au subliniat importanța dezvoltării relațiilor interparlamentare între cele două state și intensificarea dialogului pe filiera comisiilor parlamentare și grupurilor de prietenie existente.

Interlocutorii au abordat și subiectul cu referire la situația migranților moldoveni în Federația Rusă și facilitarea accesului la piața muncii și a protecției sociale a acestora, în special acum,  în situația de pandemie globală.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă