PSRM

20 octombrie 2019

Zinaida Greceanîi a votat pentru ca în fruntea Chișinăului să se afle un adevărat gospodar

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi a votat pentru ca în fruntea Chișinăului să se afle un adevărat gospodar.

„Am votat pentru un primar general al Chișinăului care va fi ales din primul tur și care va fi un adevărat gospodar al municipiului, care cunoaște bine toate problemele Chișinăului și care va avea grijă de toți locuitorii capitalei.

Aceasta este alegerea mea și sper că aceasta va fi și alegerea tuturor locuitorilor din Chișinău”, a spus Zinaida Greceanîi.

Ea și-a exprimat dorința ca, în fruntea Chișinăului, să existe o persoană care nu va folosi primăria ca o trambulină pentru avansarea în politică.

„Așteptăm să avem un primar care va face Chișinăul confortabil pentru a trăi. Și cred că fiecare locuitor al municipiului dorește acest lucru. Trebuie să facem alegerea corectă ca mai apoi să nu punem întrebarea de unde a apărut acesta”, a menționat președintele PSRM.

Potrivit acesteia, alegerea corectă trebuie făcută de toți locuitorii din Chișinău, inclusiv de cei din suburbii, deoarece avem nevoie de un primar care să aibă grijă nu doar de orașul Chișinău dar și de celelalte localități.

Zinaida Greceanîi a remarcat că locuitorii din municipiu au avut posibilitatea să compare programele tuturor candidaților și activitățile electorale ale acestora.

A fost o campanie electorală diferită, cu diverși concurenți: unii au dus o campanie electorală corectă, au arătat fapte reale, în timp ce alții “s-au ocupat doar de pălăvrăgit”, a spus președintele PSRM.

„Vreau ca orașul să fie confortabil pentru toți locuitorii din Chișinău și să fim mîndri de capitala noastră. Pentru ca oaspeții din toată republica și din străinătate să vină și să vadă Chișinăul nostru un oraș de la care se poate de luat exemplu, să avem drumuri bune și asfaltate, trotuare, parcuri verzi și să fie curat”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă