PSRM

03 noiembrie 2019

Zinaida Greceanîi a votat pentru primarul care va restabili ordinea la Chișinău

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Președintele Parlamentului RM, Zinaida Greceanîi a votat astăzi pentru un primar care va restabili ordinea atît în primărie, cît și în întreg municipiul, astfel încît să fim mîndri de Chișinău.

Despre acest lucru a declarat aceasta după exprimarea votului la secția de votare Nr.231. Președintele PSRM a menționat că este foarte important ca cetățenii să vină astăzi la secții și să voteze, să nu rămînă indiferenți. În caz contrar, iarăși se vor întreba de ce s-a creat o astfel de situație.

„Votul cetățenilor, alegătorilor astăzi este unul foarte și foarte important”, a remarcat Zinaida Greceanîi. Ea a îndemnat pe toți să voteze un gospodar pentru Chișinău, unul care va munci, dar nu va face politică, care știe perfect ce trebuie de făcut în capitală.

„Ca să fie ordine în Chișinău, ca toate instituțiile care sunt în subordinea primăriei să funcționeze bine, să fie străzile curate, să fie parcurile amenajate, să aibă copiii unde să se joace, iar viața în municipiu să fie confortabilă pentru toți”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

Ea a menționat că candidatul Partidului Socialiștilor a desfășurat o campanie electorală foarte corectă, spre deosebire de alți candidați care și-au permis să fie incorecți și chiar agresivi. Acest lucru înseamnă că pur și simplu nu știu ce să facă și nu au un program concret.

În încheiere, Zinaida Greceanîi a dorit succes colegilor și întregii țări.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă