PSRM

02 septembrie 2019

Zinaida Greceanîi a participat la careul solemn la liceul „Liviu Deleanu”

Președintele Parlamentului RM, președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a participat la careul solemn dedicat începutului an școlar, la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” din Chișinău.

În discursul său, Zinaida Greceanîi a felicitat elevii, profesorii și părinții cu o nouă etapă din viața lor, le-a urat sănătate, răbdare, înțelegere reciprocă și noi realizări.

“Ziua Cunoașterii este întotdeauna plină de emoții. Pentru unii elevi, înseamnă începutul vieții de școlar, revenirea la ore, iar pentru alții este ultimul „primul sunet” din viața lor. Le doresc picilor care au venit în clasa I  – curaj, elevilor- noi realizări, părinților – răbdare, iar profesorilor – să se mîndrească cu elevii lor. Și tuturor vă doresc înțelegere reciprocă și rezultate excelente!”, a spus președintele Parlamentului.

Cu ocazia începutului noului an școlar, Zinaida Greceanîi a dăruit școlii un set de cărți pentru bibliotecă. De asemenea, spicherul Parlamentului a discutat cu elevii, părinții și profesorii din liceu.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă