PSRM

13 iulie 2020

Zinaida Greceanîi a participat la ședința săptămînală cu conducerea țării

Președintele Parlamentului, președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi, a participat la ședința săptămînală cu Președintele Republicii Moldova Igor Dodon și Prim-ministru, Ion Chicu.

Participanții la ședință au făcut bilanțul activității conducerii de vîrf a Republicii Moldova pentru săptămîna precedentă. Șeful statului a menționat faptul că rectificarea bugetului în rezultatul adoptării celor patru proiecte social-economice de importanță majoră urmează să intre în vigoare după promulgarea acestora de către Președintele țării.

În context a fost comunicat despre desfășurarea lucrărilor de reconstrucție a drumurilor naționale și a construirii celor 16 platforme industriale în centrele raionale ale Moldovei, ceea ce va contribui la crearea locurilor de muncă și dezvoltarea economică regională.

În cadrul întrevederii a fost abordată și problema pandemică. S-a reiterat faptul că în pofida dinamicii pozitive în Moldova în ultimele două săptămîni, s-a luat decizia de a prelungi starea de urgență în sănătatea publică din cauza situației îngrijorătoare la nivel regional și mondial. Unele țări au reintrodus măsurile de restricționare, iar noi trebuie în continuare să respectăm normele sanitare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă