PSRM

03 septembrie 2019

Zinaida Greceanîi: Alegerile viitoare trebuie să fie o luptă de idei, cele mai bune propuneri pentru fiecare localitate

 

În cadrul emisiunii „Epicentru” de la postul de televiziune REN Moldova, Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi a declarat că PSRM este pregătit pentru alegerile locale generale, care vor avea loc în Republica Moldova pe 20 octombrie și ea mizează pe rezultate bune din partea partidului la aceste alegeri.

„Ca orice partid politic, vom munci pentru a obține majoritatea mandatelor aleșilor locali în toate localitățile”, a afirmat Zinaida Greceanîi.

Potrivit acesteia, Partidul Socialiștilor va avea candidați în absolut toate localitățile din țară. Lista preliminară a candidaților a fost aprobată de Comitetul Executiv Politic, unii candidați au fost deja aprobați de Consiliul Republican, în special, la Chișinău și Bălți, unde a început depunerea documentelor pentru înregistrarea candidaților.

Referindu-se la rivalii politici, Zinaida Greceanîi a remarcat că nu va subestima pe nimeni.

“Toți sunt puternici în ceea ce privește capacitățile și abilitățile lor. Suntem echidistanți față de toți – sunt concurenții noștri politice. Vom încerca să ducem o luptă politică corectă pentru a nu ataca pe nimeni personal, vom fi corecți cu absolut toți concurenții politici”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

Președintele PSRM consideră că viitoarele alegeri trebuie să fie o luptă de idei.

“Acestea trebuie să fie o luptă de idei, o luptă a celor mai bune propuneri pentru fiecare localitate”, a spus președintele PSRM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă