PSRM

14 august 2019

Zinaida Greceanîi a propus inițierea unei Platforme consultative a reprezentanților societății civile

De asemenea, președintele Parlamentului a propus inițierea unei Platforme consultative a reprezentanților societății civile pe lîngă Parlamentul Republicii Moldova pentru a asigura transparența procesului legislativ, precum și o conlucrare eficientă cu cetățenii.

”Pentru ca procesul legislativ să fie cît mai eficient și transparent, iar reformele să corespundă cu problemele, necesitățile și așteptările cetățenilor consider necesară asigurarea comunicării între reprezentanții societății civile, Președintele Parlamentului și deputații aleși”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Președintele Parlamentului a făcut apel către organizațiile societății civile să se implice activ în colaborarea cu Legislativul pentru identificarea celor mai potrivite soluții pentru dezvoltarea Republicii Moldova.

Zinaida Greceanîi a subliniat necesitatea unui mecanism stabilit de comun acord pentru o colaborare sistemică și funcțională. În context, ea a propus crearea unui grup de inițiativă, format din deputați și reprezentanții societății civile, pentru elaborarea formatului în care va funcționa Platforma consultativă a reprezentanților societății civile pe lîngă Parlamentul Republicii Moldova.

 

 

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă