PSRM

16 decembrie 2019

Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare locuitorilor din Cupcini cu prilejul apropiatelor sărbători de iarnă

Pe 15 decembrie, președintele Partidului Socialiștilor, speakerul Parlamentului Zinaida Greceanîi împreună cu interpreții locali, a participat la evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă, care a fost organizat în piața centrală a orașului Cupcini, raionul Edineț.

Într-o atmosferă festivă, primarul orașului, Ivan Ostaficiuc și președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, au aprins luminile pe Pomul de Crăciun din oraș.

Zinaida Greceanîi a transmis felicitări din partea Parlamentului Republicii Moldova și a dorit locuitorilor din Cupcini bunătate și prosperitate în noul an.

„În ajunul Anului Nou și a Crăciunului, permiteți-mi, în numele Parlamentului, să vă doresc sănătate, în primul rînd, pace, fericire și bunăstare în fiecare casă, fie ca aceste luminițe care astăzi se vor aprinde pe Pomul de Crăciun din oraș, să se aprindă în fiecare casă, și în fiecare familie.

Dar cel mai important este că aceste lumini să fie aprinse și să ardă pe tot parcursul anului în inima fiecărui locuitor. Vă îndemn să fim mai buni unii cu alții de aceste sărbători. Va doresc mulți ani, mult noroc si fericire în fiecare familie și tuturor personal. La Mulți Ani și Crăciun fericit!”, a conchis Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă