PSRM

04 februarie 2020

Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare domnului Veaceslav Volodin cu prilejul zilei de naștere

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Președintele Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare Președintelui Dumei de Stat a Adunării Federale a Federaţiei Ruse, Veaceslav Volodin cu ocazia aniversării zilei de naștere și i-a dorit sănătate, fericire și importante realizări în activitatea sa.

„Fie ca energia DVS inepuizabilă, cunoștințele profunde, experiența excepțională și profesionalismul înalt să continue să servească întru binele dezvoltării Federației Ruse, precum și în numele consolidării și intensificării unor bune relații de prietenie și cooperare dintre țările noastre”, se menționează în mesaj.

Zinaida Greceanîi a exprimat domnului Veaceslav Volodin aprecierea profundă pentru sprijinul și eforturile orientate spre aprofundarea prieteniei dintre țările noastre.

“În numele Parlamentului Republicii Moldova și al meu personal, Vă doresc ca pe calea realizării sarcinilor importante pentru statul rus, să fiți însoțit mereu de încrederea poporului, înțelegere și susținere din partea colegilor și a familiei. Fie ca în casa DVS să domnească întotdeaunu bucuria și înțelegerea, iar DVS să fiți înconjurat de prieteni sinceri, devotați și de oameni buni”, a spus Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă