PSRM

31 mai 2019

Zinaida Greceanîi a felicitat elevii cu încheierea anului școlar

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, a participat pe 31 mai, la tradiționala sărbătoare „Ultimul sunet“ de la Liceul teoretic Nr.1 din Briceni.

“În primul rînd, am venit cu un mesaj de felicitare pentru absolvenți cu ocazia acestui important eveniment. Astăzi ei își iau rămas bun de la școală, profesori și perioada lipsită de griji. În fața lor se va deschide o ușă care va duce spre o lume a oportunităților și în același timp spre o mare responsabilitate pentru alegerea care o vor face.

Le doresc tuturor absolvenților să-și găsească locul potrivit în viață, să continue să învețe, deoarece cunoștințele și abilitățile ne ajută să depășim orice dificultăți. Vă doresc să iubiți viața, să aveți grijă de cei dragi, de tot ce ne inconjoară și de țară. Generația voastră formează viitorul țării si sunt sigură că veți fi suficient de înțelepți și puternici pentru a păstra pacea și pentru a crea condiții prospere pentru patria noastră.

Totodată, îi felicit pe profesori cu încheierea încă a unui an școlar. Suntem foarte recunoscători pentru munca Dumneavoastră, pentru eforturile extraordinare pe care le depuneți pentru ca copiii noștri să fie muncitori și înțelegători, pentru ca să facă față tuturor provocărilor pe care le pregătește viața de adult pentru ei. Vă doresc sănătate, răbdare, înțelepciune și să primiți acea recunoștință de la elevii dumneavoastră, la dezvoltarea cărora investiți o părticică din voi înșivă!

Le doresc multă răbdare părinților, iubire și înțelegere reciprocă în familie! De atmosfera pe care o creați acasă depinde în mare măsură viitorul copiilor Dumneavoastră, astfel și viitorul nostru comun. Vă doresc să nu aveți parte de tristețe și sa vă bucurați de succesele și realizările copiilor dumneavoastră!”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă