PSRM

04 septembrie 2019

Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului vamal

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare lucrătorilor vamali cu ocazia Zilei lor profesionale.

”Cu ocazia Zilei Dumneavoastră profesionale, Vă adresez sincere felicitări și urări de sănătate, prosperare și succese în importanta funcție pe care o exercitați.

Fiind creată la scurt timp după proclamarea independenței Republicii Moldova, instituția Dumneavoastră a devenit un indispensabil atribut al statului, care contribuie la asigurarea și menținerea securității economice a țării.

Și în continuare, creșterea economică, consolidarea statului de drept și a poziției țării noastre pe plan internațional vor depinde în mare parte de profesionalismul, integritatea și responsabilitatea fiecărui colaborator vamal. Vă doresc să fiți la înălțimea acestor așteptări!

De asemenea, Vă doresc aprecieri binemeritate din partea comunității naționale și internaționale, fermitate în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, precum și multă sănătate, fericire și bucurii pentru Dumneavoastră și pentru familiile Dumneavoastră!”, a scris Zinaida Greceanîi în mesajul său de felicitare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă