PSRM

29 ianuarie 2020

Zinaida Greceanîi a felicitat angajații procuraturii cu ocazia zilei profesionale

Astăzi, în Republica Moldova este marcată Ziua lucrătorului procuraturii, instituită în semn de apreciere a contribuției organelor procuraturii la asigurarea executării legilor, apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor.

Cu acest prilej, Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat actualilor și foștilor angajați ai procuraturii felicitări de ziua lor profesională și cuvinte de mulțumire și încurajare pentru respectarea valorilor profesiei.

“Munca onestă, abnegația și devotamentul față de interesele cetățenilor, și nu a unor politicieni, trebuie să fie prioritare pentru fiecare angajat din domeniu. Iar procuratura trebuie să devină o instituție exemplu în înfăptuirea justiției, în mod profesionist, independent, transparent și responsabil. Doar așa putem avansa pe calea dezvoltării statului și creșterii nivelului de trai al cetățenilor.

Vă doresc realizări profesionale, fermitate în îndeplinirea celor mai dificile sarcini, sănătate, fericire și împliniri!”, a scris Zinaida Greceanîi în mesajul său de felicitare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă