PSRM

08 iulie 2021

Zinaida Greceanîi l-a felicitat pe pământeanul său, veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei Vasili Reaboi, la împlinirea a 100 de ani

Președintele Parlamentului Republicii Moldova Zinaida Greceanîi l-a felicitat, astăzi, pe pământeanul său, originar din satul Beleavinți, raionul Briceni, Vasili Reaboi, cu ocazia aniversării a 100 de ani.

”Este o personalitate puternică, un om cinstit, un patriot al țării care toată viața a trăit în satul său natal, cu excepția anilor tragici ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei, apărând țara pe câmpurile de luptă. Vasili Reaboi este veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei, a participat și la eliberarea Poloniei, Germaniei, Cehoslovaciei, iar Ziua Marii Victorii l-a găsit la Praga. Revenind acasă, a muncit în satul natal, în colhoz, în calitate de brigadir la grădina de legume și livadă. I-am urat lui Vasili Dmitrievici multă sănătate, putere și susținerea oamenilor dragi. Sunt mândră de pământenii mei!”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă