PSRM

14 februarie 2020

Zinaida Greceanîi l-a felicitat pe liderul fracțiunii ”Spravedlivaia Rossia”, Serghei Mironov, cu ocazia zilei de naștere

Președintele Parlamentului, liderul PSRM, Zinaida Greceanîi, i-a adresat un mesaj de felicitare liderului fracțiunii ”Spravedlivaia Rossia” din Duma de Stat a Federației Ruse, Serghei Mironov, cu ocazia aniversării zilei de naștere și i-a dorit sănătate, fericire și realizări importante în activitatea sa.

Zinaida Greceanîi a remarcat faptul că Serghei Mironov este un lider de succes, un conducător talentat, energic și cu o experiență mare de muncă.
„Profesionalismul și experiența, pe care ați acumulat-o de-a lungul anilor, să vă ajute la rezolvarea tuturor problemelor, care vă apar în cale. Să depășiți toate dificultățile în munca de zi cu zi.

Fiind liderul Partidului ”Spravedlivaia Rossia”, dar și președintele fracțiunii în Duma de Stat, dvs vă păstrați principiile și luptați pentru drepturile la muncă a cetățenilor, pentru ca oamenii să aibă un nivel de trai mai bun, dar aveți grijă și de noua generație.

Vă doresc sănătate, cât mai multe realizări în activitatea dvs, o dispoziție bună, cât mai mult optimism și noroc în viață”, a scris Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă