PSRM

26 februarie 2019

Zinaida Greceanîi a venit cu un mesaj de felicitare pentru Recep Tayyip Erdoğan cu prilejul zilei de naștere

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi a adresat sincere felicitări Președintelui Republicii Turcia, Președintelui Partidului Justiție și Dezvoltare, Recep Tayyip Erdoğan, cu prilejul zilei de naștere.

“Din numele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și din partea mea personal, vin cu un mesaj de felicitare pentru Președintele Republicii Turcia, Președintele  Partidului Justiție și Dezvoltare, Recep Tayyip Erdoğan și i-am dorit sănătate, pace și succes în realizarea competentă a misiunii pentru a servi intereselor poporului său.

Am menționat contribuția personală a domnului Erdoğan pentru fortificarea prieteniei dintre Republica Moldova și Republica Turcia.

Am subliniat că, Partidul Socialiștilor din RM apreciază și se mîndrește cu relațiile de prietenie și parteneriat cu Partidul Justiție și Dezvoltare din Turcia. În mare parte avem aceleași poziții ideologice: consolidarea statalității, protejarea intereselor naționale și a valorilor tradiționale ale popoarelor noastre.

Suntem siguri, relațiile dintre partidele noastre vor continua să se dezvolte cu succes și fructuos pentru binele țărilor noastre”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

 

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă