PSRM

12 decembrie 2019

Zinaida Greceanîi a felicitat Trupele de Carabinieri cu ocazia celei de-a 28-a aniversări de la formarea acestora

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a adresat sincere cuvinte de recunoștință comandamentului și foștilor comandanți ai Inspectoratului General de Carabinieri, veteranilor, tuturor angajaților și rudelor lor cu ocazia celei de-a 28-a aniversări a Trupelor de Carabinieri.

“În cei aproape trei decenii Trupele de Carabinieri au demonstrat că pot exercita cu eficiență misiunile de apărare a Patriei și de asigurare a ordinii publice, dînd dovadă de devotament, profesionalism și dăruire de sine.

Mai mult, instituția reușește de-a lungul anilor să încurajeze și să educe tînăra generaţie în spiritul patriotismului, prin promovarea tradițiilor militare și prin acțiunile de susținere socială a tinerilor angajați.

Doresc angajaților Inspectoratului General de Carabinieri succese continue în menținerea ordinii publice și apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, activitate fără primejdii, sănătate, fericire personală și sărbători de iarnă frumoase!”, a menționat Zinaida Greceanîi în mesajul său.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă