PSRM

03 iulie 2019

Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare pentru David-Maria Sassoli cu ocazia alegerii la funcția de Președinte al Parlamentului European

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a adresat sincere felicitări domnului David-Maria Sassoli cu ocazia alegerii la funcția de Președinte al Parlamentului European!

“Republica Moldova, întotdeauna a acordat o importanță primordială relațiilor cu Uniunea Europeană și cu organele sale de conducere, inclusiv cu Parlamentul European.

Pentru mine, ca președinte al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, este deosebit de important ca domnul Sassoli să reprezinte Alianța Progresistă a Socialiștilor și Democraților, cu care avem poziții similare în multe aspecte ale politicii sociale.

Urez domnului David-Maria Sassoli succes în noua sa funcție. Îmi exprim speranța că relațiile dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană, în special relațiile dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul European, vor fi fortificate în perioada următoare”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

 

 

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă