PSRM

03 ianuarie 2019

Zinaida Greceanîi: Partidul Socialiștilor este pregătit pentru alegerile parlamentare

La 2 ianuarie, Comisia Electorală Centrală a înscris Partidul Socialiștilor din Republica Moldova în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 2019, pe circumscripția națională.

„Partidul Socialiștilor este pregătit pentru alegerile parlamentare”, a subliniat președintele PSRM, Zinaida Greceanîi după înregistrare. Liderul formațiunii politice a menționat că procedura de înregistrare a candidaților PSRM pe circumscripțiile uninominale este în proces.

„Candidații Partidului Socialiștilor vor participa la alegerile parlamentare pe toate circumscripțiile”, a remarcat Zinaida Greceanîi.

Amintim, lista candidaților desemnați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova a fost aprobată de către Consiliul Republican al PSRM, la data de 26 decembrie. În aceeași zi Partidul Socialiștilor a depus actele pentru înregistrarea la Comisia Electorală Centrală.

În data de 2 ianuarie, Comisia Electorală Centrală a înregistrat președintele PSRM, Zinaida Greceanîi pentru participarea la alegeri, pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția uninominală nr.1 din Briceni.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă