PSRM

31 martie 2018

Zinaida Greceanîi s-a întîlnit cu veteranii asociației ”Echitate” din Soroca

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, s-a întîlnit, astăzi, 31 Martie, cu veteranii Asociației pentru protecția drepturilor veteranilor și invalizilor ”Echitate” din Soroca.

”A avut loc o conversație sinceră. Am discutat despre multe probleme care vizează toți cetățenii țării noastre, precum și problemele cu care se confruntă veteranii din Soroca.

Participanții la întrevedere au subliniat importanța luptei împotriva corupției, a iresponsabilității și indiferenței autorităților față de problemele persoanelor în etate, împotriva cinismului și a lăcomiei guvernului care îi face pe locuitorii țării noastre tot mai săraci și mai neajutorați.

Am mulțumit activiștilor organizației veteranilor și tuturor celor prezenți, pentru susținerea activităților a Partidului Socialiștilor. Suntem mereu aproape de oamenii simpli și vom face totul ce ne stă în putere, pentru ca locuitorii țării noastre să trăiască mai bine, pentru ca familiile lor să rămînă în țară, iar vîrstnicii să simtă grija și atenția, atît a celor apropiați, cît și a statului.”, a scris Zinaida Greceanîi pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă