PSRM

02 aprilie 2018

Zinaida Greceanîi s-a întîlnit cu studenții din Bălți

Președintele Partidului Socialiștilor, liderul fracțiunii parlamentare PSRM, Zinaida Greceanîi, împreună cu secretarul executiv al PSRM, deputatul Vlad Bătrîncea, a avut o întîlnire cu studenții Universității de Stat ”Alecu Russo” din Bălți, și elevii claselor liceale a instituților de învățămînt din Bălți, care au vizitat astăzi Parlamentul.

Zinaida Greceanîi a vorbit tinerilor despre structura politică a Parlamentului, despre activitatea fracțiunii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, care este cea mai tînără, dar în același timp, cea mai activă și cea mai populară fracțiune din Parlament.

Liderul fracțiunii a răspuns la întrebările interlocutorilor săi și i-a încurajat să fie cetățeni activi, să participe cît mai mult în viața socio-politică a țării și să contribuie la dezvoltarea acesteia. ”Moldova are nevoie de specialiști tineri, bine instruiți și cu inițiativă”, a remarcat Zinaida Greceanîi.

Vlad Bătrîncea, a comunicat participanților despre necesitatea majoră de a lucra asupra propriei personalități, nivelului de studii și calificare. El, a explicat, că în țara noastră este nevoie de specialiști bine pregătiți și a îndemnat tinerii să aplice aceste cunoștințe și abilități acasă, în Republica Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă