PSRM

12 iunie 2021

Zinaida Greceanîi s-a întâlnit cu locuitori ai raionului Dondușeni

Președintele Parlamentului, candidat la funcția de deputat al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Zinaida Greceanîi își continuă vizitele în raioanele țării. Pe parcursul zilei de astăzi, Zinaida Greceanîi are mai multe întâlniri în localitățile din raionul Dondușeni.

Zinaida Greceanîi s-a întâlnit cu locuitori ai centrului raional, discuții aparte a purtat cu lucrătorii medicali din oraș.

”A fost o comunicare foarte bună și pozitivă. Oamenilor le pasă ce se va întâmpla cu țara noastră după alegerile parlamentare din 11 iulie”, a anunțat Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Candidatul le-a vorbit lucrătorilor medicali despre inițiativele de sprijinire a domeniului sănătății promovate în decurs de doi ani de fostul Președinte al Republicii Moldova Igor Dodon și de Partidul Socialiștilor.

Zinaida Greceanîi a reiterat că după alegeri, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va insista asupra adoptării în lectura finală a legii privind creșterea salariilor pentru toți lucrătorii medicali cu 40%, astfel încât, urmare inclusiv a pașilor întreprinși anterior, salariile în medicină să se dubleze.

”Echipa de profesioniști a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va acorda o atenție specială dezvoltării zonelor rurale, construcției de sisteme centralizate de alimentare cu apă și de canalizare, gazificării, dezvoltării de zone industriale în fiecare raion și, implicit, creării locurilor noi de muncă. Vom sprijini oamenii de la sate și vom crea condiții pentru comercializarea producției lor în rețelele comerciale, pentru exportul de produse, inclusiv pe piața Federației Ruse”, a menționat Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă