PSRM

01 iunie 2019

Zinaida Greceanîi: PSRM va acorda mereu o atenție sporită grijii față de copii

De ziua internațională a protecției copilului, care este marcată pe 1 iunie, președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a remarcat că PSRM va acorda mereu o atenție sporită grijii față de copii.

“Ziua internațională a copiilor mereu a fost una din preferatele mele sarbatori, fiind una din cele mai zgomotoase dar cu multe zîmbete și hohote. În sufletul fiecăruia din noi trăiește un copil. Acel copil care nu știe ce este ura, frica, răul dar din contra este ghidat și emană sentimentul fericirii, bunătății și dragostei.

Copiii sunt viitorul nostru, sunt acea energie nesecată care ne dă puteri să luptăm mai departe.

Partidul Socialiștilor va acorda mereu o atenție sporită grijii față de copii. Vom continua inițierea proiectelor sociale, menite să ofere asistență copiilor și familiilor acestora. Vom depune efort maxim pentru a crea condiții decente pentru dezvoltarea micilor nostri cetățeni.

Cu prilejul acestei minunate sărbători le doresc tuturor copiilor multă sănătate, atenție din partea celor dragi și fie ca toate dorințele lor inocente să se îndeplinească”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă