PSRM

17 octombrie 2021

Zinaida Greceanîi: Municipiul Bălțul are nevoie de un adevărat stăpân, care să oprească orice încercare de a dăuna orașului și cetățenilor

Municipiul Bălți are nevoie de un adevărat gospodar, care să lupte pentru drepturile și necesitățile orașului și ale locuitorilor. Declarația a fost făcută de președintele fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, la Bălți, în timpul mitingului de prezentare a candidatului BCS la funcția de primar al municipiului, Alexandr Nesterovschi.

Zinaida Greceanîi a declarat că decizia BCS de a înainta un singur candidat la funcția de primar a fost una corectă și care dovedește o dată în plus că echipa blocului este una consolidată și puternică.

”Este o decizie calculată. Îl cunosc pe Alexandr Nesterovschi de mult timp. Este un om energic, care luptă pentru dreptate, căruia îi pasă ce se întâmplă la Bălți și știe de ce au nevoie bălțenii. Bălțul are nevoie de un adevărat stăpân, care să oprească orice încercare de a dăuna orașului și locuitorilor municipiului. Toată echipa noastră a BCS îl susține pe Alexandr Nesterovschi. Vă îndemn să ne unim. La alegerile parlamentare locuitorii din Bălți au dovedit tuturor că putem învinge”, a declarat președintele fracțiunii parlamentare.

Candidatul BCS, Alexandr Nesterovschi, a depus actele la CEC pentru a fi înregistrat în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Bălți.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă