PSRM

01 octombrie 2017

Zinaida Greceanîi l-a felicitat pe Xi Jinping cu ocazia celei de-a 68-a aniversare a Republicii Populare Chineze

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova a felicitat Președintele Republicii Populare Chineze, Secretarul General al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez, Xi Jinping și întregul popor chinez cu ocazia celei de-a 68-a aniversare de la înființarea Republicii Populare Chineze.

Zinaida Greceanîi a remarcat că loialitatea față de tradițiile milenare, munca grea și dorința de a-și vedea țara puternică i-au permis să facă un salt fără precedent în istoria omenirii, să transforme China în liderul absolut al secolului XXI.

”Partidul Socialiștilor din Republica Moldova acordă o importanță deosebită cooperării cu Partidul Comunist Chinez. Constatăm cu satisfacție că între partidele noastre au fost stabilite relații prietenoase de parteneriat, și în continuare  suntem interesați de consolidarea și dezvoltarea lor în beneficiul popoarelor noastre”, a scris Zinaida Greceanîi în mesajul de felicitare.

Președintele PSRM a urat poporului chinez prosperitate, fericire, cer pașnic, bunăstare și realizarea tuturor obiectivelor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă