PSRM

25 iunie 2018

Zinaida Greceanîi l-a felicitat pe Recep Tayyip Erdoğan cu ocazia victoriei la alegeri

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Zinaida Greceanîi l-a felicitat, din numele PSRM și din partea sa personal pe domnul Recep Tayyip Erdoğan cu ocazia victoriei la alegerile anticipate pentru funcția de Președinte al Republicii Turcia

Zinaida Greceanîi a remarcat că, rezultatul alegerilor este o dovadă a încrederii de care se bucură Recep Tayyip Erdoğan din partea poporului turc. Președintele PSRM i-a urat multă sănătate, succese și realizări întru prosperitatea poporului turc și a Republicii Turcia.

”Suntem bucuroși că în cadrul alegerilor a cîștigat liderul partidului care are relații frumoase de prietenie și cooperare cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Suntem siguri că cooperarea va fi una și mai strînsă după victoria liderului Partidului Justiției și Dezvoltare din Turcia în cadrul alegerilor prezidențiale”, a menționat Zinaida Greceanîi.

Reamintim că în ziua de 5 mai 2017, în Chișinău, a fost semnat un acord de cooperare dintre Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Partidul Justiției și Dezvoltare din Republica Turcia.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă