PSRM

01 decembrie 2017

Zinaida Greceanîi l-a felicitat pe Dmitri Medvedev cu ocazia celei de-a 16-a aniversare de la înființarea ”Edinaia Rossia”

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a transmis un mesaj de felicitare Președintelui Partidului ”Edinaia Rossia”, Președintele Guvernului Federației Ruse, Dmitri Medvedev, cu ocazia celei de-a 16-a aniversări de la înființarea partidului.

Partidul „Edinaia Rossia” pe parcursul dezvoltării sale a demonstrat că este un partid cu adevărat popular, un exponent al intereselor și forța motrice a întregii societăți rusești. 

Datorită muncii active a partidului „Edinaia Rossia”, Federația Rusă a devenit unul dintre liderii mondiali în domeniul industriei, agriculturii, comerțului internațional, tehnologiei avansate, științei și culturii. Rusia a devenit un exemplu inspirator pentru multe țări din lume, care sunt gata să repete calea de modernizare și transformare.

Astăzi, ”Edinaia Rossia” urmărește o politică internațională înțeleaptă, jucând un rol important de stabilizare în multe regiuni ale lumii„, se menționează în mesaj.

Zinaida Greceanîi și-a exprimat recunoștința față de conducerea Partidului „Edinaia Rossia” pentru cooperarea cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, care a început în acest an.

Președintele PSRM a dorit succes Partidului ”Edinaia Rossia”, inclusiv în pregătirea alegerilor Președintelui Federației Ruse, care vor avea loc în 2018.

Ne bazăm pe consolidarea și extinderea în continuare a cooperării dintre partidele noastre și fracțiunile parlamentare„, se menționează în mesaj.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă