PSRM

22 martie 2020

Zinaida Greceanîi: În contextul luptei cu pandemia este efectuată monitorizarea strictă a calității apei

Președintele Parlamentului, președintele Partidului Socialiștilor din RM Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a apei.

Zinaida Greceanîi a menționat că Ziua mondială a apei își propune să atragă atenția asupra importanței apei ca bază a vieții pentru omenire.

“Moldova face parte din categoria țărilor cu insuficiență de apă potabilă. Mai mult ca oricine avem nevoie de politici foarte bine gîndite și de poziții ferme în demersurile noastre de păstrare a resurselor de apă și de asigurare a populației din toată țara cu apă potabilă de calitate.

În momentul de față apa are o însemnătate deosebită pentru combaterea pandemiei și depășirea cu bine a acestei perioade dificile din viața noastră. Este efectuată monitorizarea strictă a situației de la stațiile de captare și pompare a apei, parametrilor calitativi și cantitativi. Sunt sigură că în urma acestei situații dificile pe care o trăiește întreaga lume, problema apei va fi reconștientizată și în agenda globală.

În acest an, îndemnul cel mai oportun de Ziua mondială a apei ar fi să profităm de ea cu înțelepciune și să fim cu toții sănătoși!”, a scris Zinaida Greceanîi în mesajul său.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă