PSRM

28 ianuarie 2017

Zinaida Greceanîi i-a invitat pe toţi doritorii să participe la Ziua de Informare Politică a cetăţenilor

Preşedintele Partidului Socialiştilor din RM, Zinaida Greceanîi, i-a invitat pe toţi doritorii să participe la Ziua de Informare Politică a cetăţenilor.

„Astăzi şi duminica ce urmează, Partidul Socialiştilor din RM organizează Ziua de informare politică. În perioada dată, reprezentanţii PSRM – deputaţi din cadrul fracţiunii parlamentare, consilieri ai Consiliului Municipal Chişinău şi alte autorităţi publice locale, preşedinţi de raioane şi primari ai diferitor localităţi de toate nivelurile, participă, pe întreg teritoriul ţării, la întîlniri cu cetăţenii Moldovei, în cursul cărora informează societatea despre situaţia politică şi cea economică din Moldova şi din lume, răspund la multiple întrebări din partea cetăţenilor ţării”, a indicat Zinaida Greceanîi poe o rețea de socializare.

1 Sectorul CentruPotrivit Zinaidei Greceanîi, „întîlnirile vor avea loc în fiecare localitate a Moldovei – în cluburi, la întreprinderi, în pieţe, în parcuri, în scuaruri, în curţile blocurilor.

Plus la aceasta, reprezentanţii PSRM distribuie ziarul „Socialiştii”, care a devenit o sursă de informare sigură pentru cetăţeni şi o portavoce a celui mai mare şi mai influent partid din Moldova”.

Preşedintele partidului a menţionat că „PSRM organizează astfel de întîlniri lunar, această practică va continua şi pe viitor pentru o participare activă la rezolvarea problemelor cu care se confruntă cetăţenii noştri.

Îi invit pe toţi doritorii să participe la acest eveniment deosebit şi util”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă