PSRM

18 iunie 2017

Zinaida Greceanîi i-a felicitat pe angajații din sistemul de sănătate cu ocazia sărbătorii profesionale

Astăzi, 18 iunie, Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi i-a felicitat pe angajații din sistemul de sănătate din Moldova, cu ocazia sărbătorii profesionale “Ziua lucrătorului medical și a farmacistului”.

“Vă adresez cele mai calde felicitări și sincere mulţumiri pentru devotamentul în munca de fiecare zi, pentru insistenţa şi ardoarea profesională în salvarea vieţii şi sănătăţii populaţiei!

Dumneavoastră sunteţi cei care V-aţi dedicat viaţa celei mai nobile şi umane profesii de pe pământ – cea de medic, veghind neobosiți starea de sănătate a tuturor cetățenilor. Sunteţi speranţa şi bucuria continuităţii neamului în fiecare familie.

Îmi exprim aprecierea pentru contribuţia adusă de fiecare lucrător din domeniul ocrotirii sănătăţii la sporirea calităţii serviciilor prestate, precum şi pentru responsabilitatea şi loialitatea faţă de exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Sunteţi cei care puteţi face minuni chiar şi atunci când nimeni nu mai crede în ele, vă mulţumim pentru că existaţi şi vă dorim prosperitate şi noi succese în activitatea dumneavoastră nobilă!” a scris Zinaida Greceanîi în mesajul său, cu ocazia Zilei lucrătorului medical și a farmacistului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă