PSRM

28 mai 2021

Zinaida Greceanîi desfășoară întrevederi cu locuitorii raionului Sângerei

Președintele Parlamentului, membrul Comitetului Executiv al Partidului Socialiștilor Zinaida Greceanîi desfășoară întrevederi cu cetățenii din localitățile raionului Sângerei. În total, sunt planificate cinci întrevederi: în satele Prepelița, Bilicenii Vechi, Sângereii Noi și Alexăndreni, precum și cu conducerea și angajații companiei RED-NORD (Rețelele Electrice de Distribuție Nord) din Sângerei.

Zinaida Greceanîi a remarcat că în aceste localități activează echipe puternice a Partidului Socialiștilor, cu sprijinul cărora este posibilă implementarea multor proiecte sociale și de infrastructură. Așadar, în 2020-2021, au fost alocate fonduri semnificative pentru repararea și construcția drumurilor, pentru repararea și construcția rețelei de aprovizionare cu apă, pentru iluminatul stradal, pentru repararea grădinițelor și școlilor.

Desigur, nu toate problemele au fost soluționate, pentru locuitori este primordial să aibă acces la apă potabilă de înaltă calitate și gazificarea localităților, să fie îmbunătățită în continuare infrastructura drumurilor, să fie susținut sistemul medical și educațional din sate.

Zinaida Greceanîi a subliniat că aceste probleme vor fi soluționate în continuare cu sprijinul PSRM. Totodată, ea a îndemnat locuitorii raionului Sângerei să sprijine Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, pentru că aceasta este unica echipă care va putea realiza în continuare acțiuni reale pentru dezvoltarea localităților și crearea condițiilor pentru o viață decentă a cetățenilor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă