PSRM

20 septembrie 2020

Zinaida Greceanîi, de Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației: Împreună cu Dumneavoastră putem asigura o viață decentă pentru cetățeni

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației, în care se menționează:

”Stimați lucrători din sfera protecției sociale a populației,

Cu ocazia Zilei Dumneavoastră profesionale, vă adresez sincere felicitări și urări de multă sănătate, bunăstare și succes în activitate.

Profit de acest prilej ca să vă mulțumesc pentru efortul profesional, responsabilitatea, discreția și dăruirea sufletească pe care le manifestați zilnic în activitatea de maximă importanță.

De rînd cu rudele, vecinii, medicii de familie, autoritățile locale, sunteți acele persoane care cunosc cel mai bine situația oamenilor de care aveți grijă și sunteți mereu așteptați la pragul caselor lor. Vă încurajez să rămîneți la înălțimea așteptărilor cetățenilor.

Noi, autoritățile țării, acordăm atenție prioritară programelor de protecție socială a populației. Majoritatea inițiativelor legislative urmăresc anume protecția socială a cetățenilor, inclusiv indexarea bianuală a pensiilor, ajutorul unic pentru pensionari, protecția familiilor și copiilor, persoanelor cu dizabilități etc.

Conștientizăm că măsurile sunt insuficiente, dar pornim de la situația dificilă creată în Moldova și în toată lumea. Ne asumăm să ne intensificăm eforturile pentru a asigura tuturor cetățenilor din țara noastră o viață decentă. Stimați lucrători din sfera protecției sociale, contăm pe susținerea Dumneavoastră în această misiune. Împreună, vom avea izbîndă în realizarea acestui scop!”

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă