PSRM

15 mai 2020

Zinaida Greceanîi, de Ziua Familiei: Cele mai multe legi adoptate de actualul legislativ sunt din domeniile protecției sociale, sănătății și familiei

Președintele Parlamentului  Zinaida Greceanîi a adresat, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, în care se arată că actualul Parlament și-a propus din start protecția socială a cetățenilor drept prioritatea de bază a activității sale. Cele mai multe legi adoptate de actualul legislativ sunt din domeniile protecției sociale, sănătății și familiei, educației și culturii, drepturilor omului.

”Pentru că interesele cetățenilor sunt primordiale pentru noi și pentru că un stat puternic este constituit din familii fericite”, – menționează speakerul în adresarea sa, menționând că statul de drept oferă oportunități egale tuturor familiilor, inclusiv celor monoparentale, familiilor numeroase, cu nevoi speciale sau cu venituri modeste.

În opinia speakerului, starea de urgență în care ne-am aflat timp de două luni, cu toate dificultățile sale, ne-a oferit șansa de a fi mai mult timp alături de familie, de a completa deficitul de atenție părintească de care suferă copiii moderni, de a revedea și a aprecia valorile familiale.

”Cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei adresez tuturor cetățenilor Republicii Moldova calde felicitări, împreună cu sincere urări de sănătate, înțelegere și bunăstare. Aveți grijă de familie, fiecare familie este unică și frumoasă! Iar Moldova este familia noastră comună!”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă