PSRM

03 februarie 2020

Zinaida Greceanîi: Asigurarea drepturilor tuturor locuitorilor țării este o prioritate pentru noi

Chișinău, 03 februarie 2020 – Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu președintele Consiliului pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității Ian Feldman, în cadrul rundei de întîlniri cu reprezentanții organelor centrale de specialitate ale administrației publice și cele care raportează în fața Parlamentului.

Președintele Parlamentului a anunțat deschiderea pentru modificarea legislației în scopul asigurării drepturilor omului. ”Asigurarea drepturilor tuturor locuitorilor țării este o prioritate pentru noi și este interesul nostru comun să creștem funcționalitatea sistemului de servicii publice. Trebuie să înțeleagă fiecare funcționar că în spatele deciziilor stau oamenii reali cu probleme, iar ei au nevoie de un stat prietenos care le asigură șanse egale”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

Părțile au făcut o trecere în revistă a situației din țară pe segmentul asigurării egalității și au discutat propuneri pentru îmbunătățirea situației.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă