PSRM

15 noiembrie 2020

Zinaida Greceanîi a votat pentru pace și stabilitate, pentru prosperarea republicii noastre

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, și-a exercitat dreptul la vot, în cadrul turului doi al alegerilor prezidențiale. În declarația sa pentru presă la ieșirea din secția de votare, spicherul a spus că a votat pentru pace și stabilitate, pentru prosperarea republicii noastre. Pentru o persoană care va veni la conducerea statului și va fi un adevărat statalist. O persoană care își va apăra țara și se va mîndri cu aceasta. Și care, niciodată nu va preda suveranitatea și independența Republicii Moldova.

„Astăzi este o zi foarte importantă pentru Republica Moldova pentru că astăzi, poporul țării își alege conducătorul. Un conducător care trebuie să fie un statalist, să știe să-și apere și să se mîndrească cu propria țară și niciodată în viață să nu dorească să o închine altui stat. Am votat pentru țara noastră micuță, dar foarte importantă pentru poporul nostru moldovenesc, indiferent de naționalitatea care locuiește aici. Noi avem multe naționalități pe teritoriul republicii, dar noi, împreună, suntem poporul Republicii Moldova”.

Totodată, Zinaida Greceanîi a declarat că a fost o campanie foarte dificilă, însă aceasta este ferm convinsă că poporul țării este foarte înțelept și are încredere în acesta.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă