PSRM

03 iunie 2018

Zinaida Greceanîi a votat pentru ca, Chișinăul să redevină ”orașul alb, floarea din piatră”

Președintele Patidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi a votat, în ziua de 3 iunie, pentru un primar gospodar care va avea grijă de Chișinău, de locuitorii Chișinăului, care va face Chișinăul, într-adevăr un oraș frumos și confortabil pentru viață.

”Este important pentru toată lumea, a declarat Zinaida Greceanîi. De aceea, astăzi, fiecare vine la secțiile de votare cu bună dispoziție  și cu speranța că vom avea un  primar care nu va distruge capitala, dar o va construi și va face tot posibilul ca traiul în Chișinău să fie unul mai bun și mai confortabil”.

Zinaida Greceanîi a anunțat că în ajunul alegerilor, l-a întîlnit la aeroport pe Secretarul General al Uniunii Interparlamentare (UIP), care pentru prima oară a vizitat capitala noastră. Și ”el a remarcat că Chișinăul este un oraș foarte verde, dar nu a continuat”, a spus cu tristețe Zinaida Greceanîi.

Ea a remarcat că, ”cu toții trebuie să depunem efort ca, Chișinăul să corespundă inmului său: ”orașul meu alb, floare din piatră”și pentru a fi mîndri de orașul nostru.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă