PSRM

29 ianuarie 2020

Zinaida Greceanîi a vizitat Spitalul Raional Briceni

În continuarea vizitei de lucru la Briceni, președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut o întîlnire cu angajații Spitalului Raional.

La întrevedere au fost discutate mai multe probleme de actualitate, în special fiind abordate posibilitățile de motivare a tinerilor specialiști să se încadreze la instituție.

Președintele Parlamentului a informat asistența despre inițiativele de ultima oră privind îmbunătățirea situației în domeniu, în special intenția de dotare a instituțiilor medicale cu utilaje noi care să faciliteze acordarea serviciilor medicale specializate și ar crește gradul de satisfacție a pacienților față de calitatea acestora.

”Este important ca fiecare dintre noi să conștientizeze responsabilitatea sa deplină și așteptările cetățenilor, să apere intersele instituției pe care o reprezintă, a localității din care face parte, a țării în general”, a menționat Zinaida Greceanîi.

Președintele Parlamentului a vizitat secțiile din cadrul Spitalului Raional Briceni, a discutat cu personalul instituției și cu pacienții.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă