PSRM

08 martie 2020

Zinaida Greceanîi a vizitat Ministerul Apărării și a felicitat femeile din cadrul Armatei Naționale cu ocazia Zilei de 8 Martie

Chișinău, 08 martie 2020 – Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a participat la o ceremonie festivă dedicată Zilei Internaționale a Femeilor, care s-a desfășurat la Ministerul Apărării.

Speakerul a felicitat femeile încadrate cu funcţii militare și angajatele civile din Armata Națională și a înmînat distincții ale Parlamentului mai multor doamne care activează în sfera apărării naționale. Distincțiile au fost oferite în semn de înaltă apreciere pentru contribuția semnificativă în promovarea valorilor, intereselor și imaginii Republicii Moldova, consolidarea Armatei Naționale, îndeplinirea cu profesionalism înalt, disciplină exemplară, credință și devotament a activității în domeniul militar, precum și cu prilejul sărbătorii ”Ziua internațională a femeii”.

În numele Parlamentului țării, Zinaida Greceanîi le-a exprimat recunoștință pentru că servesc cu demnitate Patria și reușesc să combine armonios responsabilitățile în cadrul familiei cu obligațiunile de serviciu.

”Aveți misiune dublă – sunteți apărătoarele țării și ocrotitoarele familiei. Vă doresc împliniri profesionale, fericire personală și cît mai multe clipe fericite petrecute cu oamenii dragi”, a menționat Zinaida Greceanîi.

Ministrul apărării Victor Gaiciuc a mulțumit Președintelui Parlamentului pentru că a onorat cu prezența instituția și a apreciat acest fapt drept dovadă a atenției de care Minsiterul Apărării se bucură din partea autorităților statului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă