PSRM

23 februarie 2019

Zinaida Greceanîi a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți bărbații din țară cu ocazia Zilei Apărătorilor Patriei!

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți bărbații din țară cu ocazia Zilei Apărătorilor Patriei!

“Аceastă sărbătoare ne îndeamnă pe fiecare dintre noi să ne gîndim la responsabilitatea pe care o purtăm pentru Moldova, la necesitatea de a-i apăra libertatea și integritatea, de a păstra tradițiile culturale ale propriului popor.

Oamenii puternici și cu credință, care prin realizările lor în domeniul militar, economic, științific, sportiv și alte sfere ale vieții, contribuind la dezvoltarea Patriei, sunt scutul și apărarea ei.

Anume de aceea una din sarcinile-cheie ale cetățenilor Moldovei este – educația patriotică a tinerei generații, afirmarea în societate a înaltelor valori morale și a unei atitudini respectuoase față de istorie și tradiții, pe care se bazează statalitatea moldovenească. Sper că munca noastră comună în acest domeniu important va aduce rezultate bune”, a scris Zinaida Greceanîi în felicitare. Ea a urat tuturor succese, fericire, prosperitate și toate cele bune.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă