PSRM

07 martie 2019

Zinaida Greceanîi a venit cu un mesaj de felicitare pentru doamnele din Briceni

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, a participat pe 7 martie, la concertul festiv dedicat Zilei Internaționale a Femeii. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Fundației de binefacere ”Din Suflet”, a Primei Doamne.

“Cu mare drag, am petrecut seara de astăzi în compania doamnelor din Briceni, care sunt aproape sufletului. Astăzi, pentru ele, a fost organizat un concert festiv, dedicat Zilei Internaționale a Femeii, 8 Martie, care, a avut loc datorită Fundației de binefacere ”Din Suflet”, a Primei Doamne.

De asemenea, am avut plăcerea să mă aflu în Casa de Cultură recent renovată de către administrația orașului, condusă de către primarul, Vitalii Gorodinschii.

Am venit cu un mesaj de felicitare pentru doamnele din Briceni, cu ocazia acestei minunate sărbători de primăvară, am urat sănătate de fier, căldură sufletească, bunăstare familială, realizarea tuturor planurilor și multe momente fericite în viață”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă