PSRM

27 aprilie 2019

Zinaida Greceanîi a venit cu un mesaj de felicitare pentru compatrioții săi cu prilejul sărbătorilor de Paști

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, a venit cu un mesaj de felicitare pentru compatrioții săi cu ocazia celei mai luminoase sărbători de primăvară – Sfintele Paști!

“Tradițional, petrecem aceste zile de sărbătoare alături de cei care ne sunt dragi. În ultimii ani, Paștele are o semnificație specială, mai cu seamă pentru conaționalii noștri – lăsăm totul la o parte și străbatem mii de kilometri, pentru a-i îmbrățișa pe apropiați.

Sărbătoarea Învierii Domnului ne umple inimile de bucurie și speranță pentru înnoire și schimbare în bine, ne consolidează credința în triumful păcii, al bunătății și dreptății. Atmosfera sărbătorilor de Paște ne încurajează să facem fapte bune, să manifestăm grijă și compătimire.

Din tot sufletul vă doresc sănătate, pace și prosperitate! Fie ca în casele dumneavoastră întotdeauna să domnească dragostea, armonia și grija pentru cei dragi! Fie ca lumina sărbătorii de Paște să fie pentru voi începutul unei noi etape a vieții! Vă doresc succese și realizarea tuturor planurilor!”, a scris Zinaida Greceanîi pe o rețea de socializare.

 

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă