PSRM

03 octombrie 2019

Zinaida Greceanîi a prezentat candidații PSRM în Ungheni

Astăzi, președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova a avut o întrevedere cu locuitorii din raionul Ungheni. La întrevedere au participat secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea și politologul Bogdan Țîrdea.

Zinaida Greceanîi a prezentat candidatul Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar al orașului Ungheni, Ghenadii Mitriuc, precum și echipa sa de candidați la funcția de primari ai localităților și consilieri municipali ai raionului Ungheni.

În cadrul întrevederii, Zinaida Greceanîi a menționat că nu este suficient doar să participi la alegeri, și chiar nu este suficient să cîștigi. Trebuie depuse toate eforturile pentru realizarea programului menit să transforme raionul, astfel încît oamenii să poată trăi mai bine și să înceapă să-și asocieze viitorul lor și al copiilor cu țara sa.

“Noi, socialiștii, avem un astfel de program. Avem o echipă. Deținem cunoștințe, experiență și dorința de a munci. De noi și de eforturile noastre comune depinde viitorul nostru”, a afirmat Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă