PSRM

09 octombrie 2019

Zinaida Greceanîi a prezentat candidații PSRM în raionul Călărași

 

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, a avut astăzi, o întrevedere cu locuitorii din orașul și raionul Călărași.

În cadrul întrevederii a avut loc o conversație plină de viață despre situația din țară și din raion, despre viitoarele alegeri locale generale din 20 octombrie și despre rezultatele posibile ale acestora.

Zinaida Greceanîi a prezentat celor prezenți în Casa de Cultură candidatul Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar al orașului Călărași, Gheorghe Stratan, precum și candidații pentru primari și consilieri locali ai localităților și a întregului raion Călărași.

Ea a menționat că candidații PSRM sunt susținuți de o echipă puternică de specialiști cu experiență și care dețin un program de dezvoltare pentru fiecare localitate în parte. Și cel mai important: în spatele candidaților se află un partid puternic și organizat.

“Împreună vom putea restabili ordinea și vom obține dezvoltarea fiecărei localități din Republica Moldova!”, a spus Zinaida Greceanîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă