PSRM

15 octombrie 2019

Zinaida Greceanîi a prezentat candidații PSRM în Cahul

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a vizitat astăzi orașul Cahul și s-a întîlnit cu locuitorii acestuia în piața din centrul orașului.

Zinaida Greceanîi a discutat cu cetățenii despre situația din țară, cît și cea din raionul Cahul. Ea a menționat că în pofida faptului că la prima vedere totul pare să fie bine în centrul orașului, există multe probleme nerezolvate. În oraș este necesar de reparat drumurile, inclusiv cele de la periferii, de instalat iluminatul, de construit sistemul de aprovizionare cu apă și canalizare, de soluționat problema cu privire la siguranța publică, cît și siguranța traficului rutier. Orașul este în creștere și are nevoie de un plan de dezvoltare.

Președintele PSRM a menționat că candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al orașului Cahul, Evghenii Osadcenco, are o viziune clară pentru soluționarea problemelor existente în oraș. Zinaida Greceanîi a prezentat candidatul la funcția de primar și echipa sa de candidați pentru primari și consilieri ai localităților, precum și ai întregului raion. Ea a subliniat că în Cahul echipa PSRM este una puternică, care are un program special elaborat pentru acest oraș, precum și sprijin politic de încredere din partea întregului Partid al Socialiștilor.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă