PSRM

06 iunie 2017

Zinaida Greceanîi a participat la festivitățile dedicate celebrării Hramului satului Congaz

Președinte Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a participat pe data de 5 iunie, la festivitățile dedicate celebrării Hramului satului Congaz din municipiul Comrat. Zinaida Greceanîi le-a transmis  sătenilor felicitări din partea Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon și le-a urat sănătate și bunăstare.

Congaz este o localitate frumoasă din toate punctele de vedere. Este cel mai mare și cel mai populat sat, nu numai din țară, ci și din Europa, așa cum este înregistrat în Cartea Recordurilor. Oaspeții ce vizitează satul Congaz observă că în sat sunt o mulțime de copii. Se spune că primarul a emis o dispoziție prin care fiecare familie trebuie să aibă cel puțin patru copii. Locuitorii sunt de acord cu această solicitare.

De menționat, că Partidul Socialiștilor susține activitatea primarului satului, Mihail Esir privind dezvoltarea localității. Și la Congaz acest ajutor nu rămâne fără atenție. În timpul vizitei la Congaz, președintelui PSRM, Zinaida Greceanîi i-a fost înmânată o scrisoare de mulțumire pentru asistența și sprijinul sistematic în dezvoltarea și prosperitatea satului –adresată Președintelui Republicii Moldova, liderul socialiștilor, Igor Dodon și președintelui PSRM.

Zinaida Greceanîi a asigurat sătenii, că PSRM va continua să ofere sprijin și asistență în dezvoltarea satului Congaz.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă