PSRM

06 martie 2019

Zinaida Greceanîi a participat la evenimentul, în cadrul căruia orașul Briceni a primit asistență tehnică rusească

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, deputatul PSRM ales în circumscripția uninominală, Briceni, Zinaida Greceanîi, a participat pe 6 martie, la evenimentul în cadrul căruia a fost oferit unul din cele 12 autocamioane de tip „KAMAZ”, orașului Briceni.

La eveniment au participat Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, reprezentantul comercial al Federației Ruse în Republica Moldova, Vladislav Darvai, precum și primarul orașului Briceni, Vitalii Gorodinschii. Remarc că, datorită acordului dintre Igor Dodon și Președintele Rusiei, Moldova a primit această asistență tehnică.

Zinaida Greceanîi a mulțumit conducerii Federației Ruse pentru susținerea dezinteresată acordată țării noastre. Aceasta a menționat că, relațiile de cooperare dintre aceste două țări în diverse domenii trebuie să se dezvolte în continuare, trebuie să fim împreună.

Subliniem că, 6 din autospecialele de tip ”Kamaz”, vor fi utilizate la nordul Moldovei, în orașele Bălți, Edineț, Briceni, Ocnița, Soroca și Florești. În total, orașele și raioanele din Republica Moldova vor primi 12 unități de autospeciale rusești.

 

 

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă