PSRM

01 septembrie 2017

Zinaida Greceanîi a participat la careul solemn dedicat începutului noului an școlar

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a participat la careul solemn dedicat începutului noului an școlar de la Liceul ”Matei Basarab”.

Zinaida Greceanîi a felicitat profesorii, elevii și părinții cu ocazia zilei de 1 septembrie. Le-a dorit sănătate, succes, noi descoperiri și realizări.

Председатель ПСРМ отметила, что в сегодняшних век бурного развития технологий, которые кардинально меняют нашу жизнь, социальных преобразований и политических потрясений, огромное значение приобретают не столько знания, сколько умение их получать и использовать.

Președintele PSRM a menționat că astăzi, în epoca tehnologiilor moderne, a transformărilor sociale și răsturnărilor politice, o importanță mare o capătă nu atât cunoștințele, cât capacitatea de a le primi și de a le folosi.

”Lumea se schimbă în mod constant, iar de voi, de cunoștințele și abilitățile voastre depinde dacă aceste schimbări vor fi spre bine. Vă doresc să nu vă opriți niciodată în calea cunoașterii, să nu vă fie frică de dificultăți, să vă iubiți patria, să aveți grijă de ea și să construiți un viitor frumos. Fie ca cunoștințele și realizările să vă ghideze calea”, a menționat Zinaida Greceanîi, adresându-se elevilor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă